My hlístice před lety objednávali, přišly v závislosti na počasí, nesmělo být zima ani hic. Dle mého fungovaly, ale výsledek byl vidět až za rok a vydržel pár let. Nečekej, že to slimáci pochcípaj ze dne na den. Dávala jsem hlístice k rybníku ke kompostu, takže ráj slimáků a pár let se v tomto koutě zahrady slimáci téměř nevyskytovali.
Mě se asi nejvíc, kromě modrých granulek, osvědčilo slimáky sbírat. Pár let jsem sbírala kýbl slimáků denně a je jich tu méně než na začátku. Ale je to nekonečný boj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.