Podlehla jsem reklamě a mám Snuggs, vysokou variantu, jedny na slabou a jedny na silnou ms. Pokud jste zvyklé používat tampóny, jejich komfort je s kalhotkami nesrovnatelný. Já jsem tedy trochu "cimprlich" a pocit, že ze mě cosi vytéká, je mi nepříjemný a navíc povrch kalhotek taky není úplně suchý... Než je po pužití vypláchnu ve studené vodě, mám zmrlé ruce (opravdu absorbují docela dost), takže za mě - na noc dobrý, jako pojištění proti protečení, ale přes den zlatý tampón.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.