Ale předtím jsem si kvůli přihlašování v nové práci musel koupit první Android (měl jsem ještě Windows Phone a tam nefungovala kódová aplikace). Taky dobrý - zaměstnavatel předpokládá že každý má svůj vlastní telefon.
No a po 3 měsících mi tak nešťastně na ulici vypadl z ruky při vystupování z auta (používal jsem ho i jako navigaci), že padl přes roh obrubníku. Což nevydržel...
Teď ho má manželka potom, co jsme si z Alíku koupili náhradní displej a s klukem jsme to vyměnili podle youtube.
Ale nosím "peněženkové" pouzdro, čili kožené pouzdro i na doklady a karty a uvnitř je gumový futrál na mobil. A mám i tvrzené sklo. Pokud padá zavřené, je to OK, pokud otevřené, tak je to chráněno jakžtakž tou gumou a ochranným sklem. Sám mobil má žel skleněné pouzdro.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.