Janinka a dvě princezny, bydlela jsem na vesnici. V baráku se segrou jsme měli pokojíček jak půl našeho bytu. A dalších x místností a skladišť kam se dalo zašít, pokud si neprahla po tom okopávat kde co. Pak jsi teda byla potrestaná. nenáviděla jsem tu selskou usedlost přestavěnou na 2 rozlehlé byty+ 1/2 fotbalového hřiště, luka u řeky a kdoví co, kdy bylo čas akorát na ty sena a zeleninu a ovoce.
Máma 2+1 krásných 56m a jsme tu čtyři. Kluci jsou v pokoji 12m2 na zbytku je OBR obyvák a kuchyň tak normální. Neměnila bych. Kdysi jsme se měli stěhovat do 4+1 , které mělo jen o 15m víc.
Nechci jinam, do korony nám to stačilo(od 8-15-16-17 jsem tu byla věčně sama), koronu jsme přežili skoro bez problémů a naopak jsem ráda, za ten rok a kousek navíc s oběma klukama za chvilku vyletí úplně z hnízda a korona mi dala rok k dobru, který jsem si užila.
A spíš zajímavý je pohled na to, že já bych dům nechtěla ani zadarmo, museli by jsme ho prodat a koupit byt.
Moje sestra to má opačně, barák chtěla a má, ale malinký byl stavěný pro bezdětný pár, který děti nechce(ty se časem nějak, že je měli všichni okolo a oni pořád nic tak je mají taky ,aspoň tak mi to podala při prvním těhu). A její děti 2 mají pokoj cca 10m2 pod střechou a zkosený. domů se většinou všichni dostali okolo 17h a jako noclehárna. Zbytečný luxus. Ona v bytě trpí aspoň to tvrdí. Jestli je to tím, že ona tolik na poli nedřela. Nevím.
Tak si někdy říkám kdo je na tom líp.