Přidat odpověď
Ten mám předmytý, používáme ho pořád, jak se spotřebuje jeden, ve volné chvíli nachystám rovnou další. Ale 6 minut mi to teda netrvá, tak 2? Rozpůlím, bílou část opláchnu, s listama se zaobírám trochu víc, dám okapat, po uschnutí jedna půlka do krabičky na lince kde mám předpřipravenou zeleninu, kterou používám v průběhu dne, druhá do chladu, dokud na ní nedojde řada. Listové a zelné věci mívám taky v chladu, ale bývají opláchnutý po prvním použití, takže pak už jen sáhnu a zpracovávám. Ve skleničce jsou nachystaný listy medvědího česneku, až půjdu s kompostem, utrhnu nový, pak ho nahradí pažitka, nachystám si svazeček, svážu gumičkou a během dne už jen podle potřeby trochu nakrouhám. Rajčata často taky opláchnu hned po nákupu a pak už jen odebírám.
Předchozí