Evelyn, mně by moderní vymoženosti nechyběly vůbec. Jsem teda ráda za barevnou televizi, pokud se to dá nazývat jako vymoženost. Ale mobily, PC a internet by mi vůbec nechyběly. Klidně by mi stačila pevná linka a psala bych dopisy. S jednou kamarádkou jsme si vždycky psaly o prázdninách a já se na dopis od ní vždycky hrozně těšila a taky jsem ji ráda psala. Různě jsme u toho vždy zdobily dopisní papíry i obálky. Mě ty moderní technologie spíš otravují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.