záleží na lidech a na prostoru.... zažila jsem dvě návštěvy (a k nám se z Evropy holt jezdí na tři týdny, ne na odpoledne na kafe), u kterých si dokážu představit, že by s námi / u nás žily dlouhodobě...
Jedna byla moje kamarádka z Anglie - která před lety (už skoro třiceti, uf) při mé návštěvě v Anglii pravila "tady je lednice, tady je dřez, tady je koupelna, tady máš postel, já jdu do práce" - a od té doby takhle spolu vždycky při návštěvách fungujeme - i při návštěvách s celou rodinou - člověk se o sebe postará, domluví se, kdo co nakoupí / uvaří k večeři, večer se může sednout na pokec - nebo se může říct "potřebuju být sama, jdu si lehnout". Podobně druhá kamarádka, která u nás byla s dcerou - někdy jsme měli oddělený program, někdy společný, někdy vařily ony, někdy my.... jen je potřeba se v předvečer domluvit, jak bude vypadat další den... Obě považuju za nej- kamarádky.
(to, že to tak pěkně funguje, je zcela jejich zásluha - jestli je někdo konfliktní, tak jsem to já - to jen ony to se mnou vydrží
)