Přidat odpověď
Ještě mě napadá nenechávat kámošky v bryndě. Ségra mýho spolužáka už cca od čtrnácti ráda "řádila", sedala k cizím chlapům na motorky a mizela pryč, bylo třeba na ni dohlížet.
Pak mám ještě jednu kamarádku, která prostě neumí říkat ne, vtipkuje i s nechutnejma slizama, kroutí se před nimi a vlísává a pak ostatním nadává "proč jste mě neodtáhli pryč, MUSELA jsem si s nimi povídat"
Tohle je fakt těžký, nabízela jsem pomoc jedněm mladejm holkám co se nechávaly osahávat, prej jim to nevadí a jsou na chlapy zvyklý...
Bohužel některý holky si budujou sebeúctu na vyjadřování sexuální přízně od chlapů, což může bejt dost rizikový.
Nedávno se tu diskutovalo o š...cích večírcích, tam si úplně dovedu představit, že se to vymkne. Mám určitej pud sebezáchovy a nevlezla bych nikam s lidmi, kteří by mě nechali v bryndě, takže mi určitě uniklo pár skvělejch mejdanů.
Ale samozřejmě jsem se nepříjemnostem taky vždycky nevyhla. I taková blbost, jako když holka přijde do rozjetý hospody a kluci na ní hned začnou mít kecy a nikdo se jí nezastane. A když je okřiknu, prý "co mi vadí"... Chalpi srabi, co neusměrní agresivního kamaráda, protože je to kámoš...
Předchozí