Ale to je zase viktimizace oběti. V ideálním světě bys mohla s kamarádem na bytě strávit týden a nic ti neudělá, žejo. A hodně holek se asi do té doby s tak tvrdou realitou nesetkalo a vůbec takové chování nechápaly. Samozřejmě je potřeba holky furt poučovat, jde o jejich životy a zdraví, sama si pamatuju, kolikrát jsem "byla blbá" v mládí. Ale furt to není ani trochu jejich vina. Furt za to může ten prase chlap. Vždyť jsem ten článek četla, a ten člověk (pokud je to pravda), se jako drsný predátor choval naprosto systematicky, dokonce měl na to i spolupracující kamarády a de facto za tímto účelem založený studentský spolek. A je tam hned několik svědectví, že ty dívky nevybíravě urážel - jako součást strategie - to mě přijde obvzláště nechutné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.