Ale to bych ani nesměla potmě chodit z práce nebo z hospody. Nebo si nikdy nebrat sukni, radši ani dlouhou (mimochodem jsem se od Len dozvěděla, proč na mě v Británii chlapi troubí, když jdu podél silnice normálně oblečená v riflích - tam prý takhle chodí kurvy - a je to taky moje chyba, že jsem to nevěděla? Mohli mě klidně drapnout a ošukat?). Sice se chovám obezřetně, ale hlavně jsem zatím měla štěstí. Nikdo nemá právo mě znásilnit, i když se budu u něj doma sprchovat nebo opilá úplně odpadnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.