| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, tak rozhodnout se přeci musíš sama, srovnané to máš pěkně ... Osobně bych k tomu je dodala, že "běžné vedlejší účinky vakcín" opravdu není nutné nijak zásadně řešit, pokud jsi obecně zdravá osoba. Ideální je zařídit si den až dva po očkování možnost nějakého volnějšího režimu (HO, očkovat se v pátek...).
Osobně jako jediné mínus (které jsem zvažovala já) vidím nějaké možné závažnější vedlejší účinky (zejména ty krevní sraženiny), které ale běžné fakt nejsou, to už snad musíš kolem sebe vidět?
Dost lidí kolem mě nejde na očkování hlavně proto, že "si nedají nic vnucovat touhle šílenou vládu", "nenechají se vydírat" atd., což sice chápu (zejména to "vydírání"), ale považuju to za emocionální a nikoliv racionální rozhodnutí.
Rozhodla jsem se, že vedlejší účinky risknu (první dávku jsem dostala včera a zatím žiju a jsme doma na HO ~;)), emoce neřeším (tuto vládu rovněž nemám ráda) a nebudu přemýšlet o tom, jestli to pandemii zastaví nebo ne, to neví nikdo, určitě ji to nezhorší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.