Přidat odpověď
Krajino, můžeš uvést odkaz?
Já právě četla a víckrát, že očkovaní lidé šířit nákazu mohou. Jen by měli mít mírnější průběh a menší virovou nálož.
A pak taky mě děsí to, jak vládním představitelům zachutnala absolutní moc, kterou si během měsíců trvajících nouzových stavů vymohli. Jak se jim nechtělo a nechce nechat lidi žít, jak postupně mění kritéria uvolňování tak, aby mohlo omezování lidí trvat co nejdéle. Nejdřív bylo kritérium 3000 lidí v nemocnicích, pak když jsme se ke kritické hranici přiblížili, změnili kritérium na počet nakažených na 100 tis.obyv. Otevření škol také odkládali co to jde. Přestože NSS zrušil opatření jako nezákonná, vláda na nich zuby nehty trvá.
Absolutní moc je sladká a kdo ji ochutná, se jí nevzdá. Po podzimních volbách, až se korona začne zase objevovat, začnou papaláši opět vymýšlet jak prostému lidu znepříjemnit život i kdyby díky očkování byly v nemocnici jen ojedinělé případy. Nějaký zástupný důvod se najde. Například mutace. I kdyby byly nové mutace slabší a slabší, bude to důvod k omezování, protože co kdyby...
Děsí mě to.
Předchozí