Moje důvody pro: 1. Pokud by se podařilo naočkovat rychle velkou část populace, je šance na úplné vymýcení. To se sice asi nepovede, ale za pokus (tedy nechat se naočkovat alespoň jednou, i jako neriziková skupina) to stojí. 2. "Obětování se" za ty, kteří nemohou anebo já si ani nepřeji, aby se na pokusu to zastavit podíleli. Tedy zejména těhotné, kojící a děti. Nepřeji si zatím, aby se tlačilo do očkování dětí nebo mladistvých, raději se tedy nechám naočkovat já. Zkusím to alespoň jednou. Další případné očkování (za rok, dva) budu zvažovat už zase jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.