Pokud je to evidentně krátká prudká přehánka, tak počkám lze li pod střechou, ale ne cestou domů - to dochvátám i v průtrži mračen, byť je to 2 km. Za normálního deště funguju normálně - tedy jako by nepršelo. Deštník téměř nikdy nemám, ale někdy mám aspoň bundu - to při běhání a na kole. Sice jsem stejně mokrá, ale neprofoukává to. V horách mám bundu vždy. Ostatní z rodiny myslím obdobně, horší reakce měl manžel a má syn na prudké slunce a horko. Stín nezbytný!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.