| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zena za pultem je můj oblíbený seriál, už od doby, kdy ho dávali coby premiéru. Jsem stejně stará jako Jana Boušková, co hrála dceru Anny Holubové. V 70. letech trčely u žen krátké natrvalene vlasy ala květák. Nosily to všechny, ve věku 35 - smrt. A ženy ve středním věku hodně nosily šaty a sukně, rifle by si žádná čtyřicátníce neoblékala ani náhodou. No a samozřejmě střihy a materiály poplatné době. Já jsem nikdy Annu Holubovou nedokázala hodnotit jako sexy čtyřicítku, pro mě byla prostě matka, bezpohlavní. Ten vztah s Haničincem jsem ji přála, ale absolutně jsem ho nevnímal jako vztah sexuální. Jako i v 17 jsem chápala, že partneři spolu občas spí v každém věku, ale to gro takového vztahu jsem viděla spíš v hlubokém přátelství a porozumění než v denodenni sexuální akrobacii v erotickém pradelku.
Co se týče samotné Jiřiny Švorcové, tak ona byla v mládí velice hezká, viz Král Šumavy. Tu roli hrála když jí bylo těch 48, to už nebyla v rozpuku mládí. No a vědělo se o ní, že je zazrana komunistka. Teprve po revoluci jsem se dozvěděla, že ona nikdy ani náznakem nikomu neublížila, naopak spoustu lidí vytáhla z pruseru. Až na to komunistické přesvědčení mi hned začala být sympatičtější.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.