Žufi, promiň, to mi přijde už fakt jak buzerace. Proč by se učitel nemohl najíst v PRÁZDNÉ jídelně?
Kaipo, o kroužcích jsem se zmínila, když jsem psala, že podle úvazku končím většinou do jedné, ale mám k tomu ještě další dvě hodiny navíc, které se mi do úvazku nepočítají.
A k těm nadúvazkům - asi před třemi lety jsem ho měla, musela jsem vykazovat tu jednu hodinu týdně jako přesčas a stačilo, aby mi během týdne nějaká hodina odpadla ( třeba třída někam jela) a už si mi počítal plat jako při normálním úvazku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.