Už jsem se lekla, co jsem provedla, že nikdo nepíše. Tý jo, ty budeš ve Štrasburku. Co tam? Za chvíli budeš mediální hvězda ne? To abych začala pravidelně sledovat televizní noviny. Jsem zvědavá, jak to bude Kuba zvládat. Naše zvíře změny nesnáší (no celej tatínek). To BBQ je dobrý nápad. Už se těším. Jenom upozorňuju, že můj chlap je tak trochu morous. Taky plánuju něco koupit. Až budete mít někdy chvilku, tak se zastavte. Rádi Vás uvidíme. Hezky pracuj, my se jdeme poflakovat. Ahoj
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.