Přidat odpověď
Monty, já jsem "Jste ti, co jíte" viděla mockrát, jenže ti lidi tam opravdu jedli vždycky strašně, velké množství nezdravých potravin, chlapi obvykle pili strašně piva a nikdo z nich se vůbec nehýbal. Vybírali si do toho pořadu opravdu extrémy.
Na druhé straně jsem přesvědčená, že málokdo je tlustý, když ji ráno ovesné vločky zalité horkou vodou s ovocem a zelený caj neslazený, v poledne poloviční porci jídla v závodní jídelně (nic smaženého, žádný knedlík s omáčkou) a večer malý bílý jogurt. A přitom každý den několik hodin jezdí na kole v nerovném terénu nebo aspoň cvičí aerobic. Takto přesně žije jedna moje hubená kamarádka. Je pravda, že znám štíhlé ženy, které jedí běžné jídlo v normálních porcich a necvičí, ale zase se nevali od rána do večera na gauči a necpou se horami nezdravého jídla. Je pravda, že jsou lidi, kteří jedí a pohybují se víceméně podobně a jedna má 55 kg a druhá 75 kg. To je nespravedlivé, ale co je na světě spravedlivé? Neznám však stokiloveho asketu, ani padesatikiloveho líného žrouta.
Předchozí