Me to funguje vyborne, az jsem se divila. Manzelovi ovšem ne, tak to mame 1:1. Certifikaty tam mam krasny 3 - ze mam 1. davku ockovani, ze jsem prodělala covid a ze jsem byla na jednom antigenním testu. Včera jsem to dokonce využila k navsteve divadla, protože jsem si zapomněla vzit vytisteny papir.
Ovšem na cetovani je to stejne k prdu, protoze je na tom primo napsano: This certificate is not a travel document. A přitom je krasny cesko-anglicky, tak nevim proc to nemůže byt pouzitelny v zahranici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.