Valkýro, 5 kilometrů naměřených krokoměrem za celý den je fakt málo. Dívala jsem se do svých záznamů a 5 km mám v ty dny, kdy jdu do práce a nedělám už nic navíc. Tj. cca 300m na vlak, přestup do metra a několikrát dlouhá chodba v práci. A odpovídá to 7 tisícům kroků co mám nastavený jako cíl na hodinkách. A fakt jsou to dny,kdy vím, že jsem se nijak extra nehýbala. A jo, když nejdu do práce, tak doma mám těch kroků kolikrát ještě míň.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.