Koprofko, chápu, že matka nechce, aby dítě vidělo takové věci. Také jsem nechtěla. Nicméně, já sama jsem právě v osmi letech potkala v parku poprvé v životě exhibicionistu, takže se mi dostalo kouska "sexuální výchovy" na živo. Ne že by mě to nezaskočilo a nepřivedlo do rozpaků, ale žádné trauma to nezanechalo (ani řádka dalších podobných nevyžádaných vizuálních vjemů). Horší bylo setkání s přímým sexuálním obtěžováním v podobném věku, ale to už je o něčem jiném.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.