Přidat odpověď
Souhlasím.
Jen mě prostě nepříjde respektující, že po hospodách se válejí opilci už pomalu měsíc. Roušky nenosí. Jsou povolované akce pro tísíce lidí a děti ve školách? Roušky, testy, volnočasové aktivity s nesmyslnými čestnými prohlášeními, testování navíc a ještě za vlastní peníze... . Pak přijedeme na závody, které svaz uspořádá na poslední chvíli protože krajská hygiena se není schopná vymáčknout za jakých podmínek. Sejdeme se tam z celé republiky, a protože je to jen pro omezený počet závodníků, tak hygienické a stravovací podmínky? Žádné!
To co žijeme je total chaos a nadřízení nad nadřízení. Za rok si nestihla ministerstva odsouhlasit, že nařízení, která budou vydávat budou v souladu s platnými zákony této země.
Já sama, jako člověk a vedu tak i rodinu jsem obezřetná. Nepodceňujeme hygienu - zejména mytí rukou. V obchodech a v městské dopravě nosíme poctivě respirátory a potkáváme se s lidmi jen venku - venku na sportovištích jsme bez roušek. Děti i my se pravidelně testujeme. Testy máme i doma, protože v rámci spotu se dostaneme i mimo náš okres, kde je teď co se týče kovidu klid. Když jsme přijeli z velké akce, tak jsme se nechali otestovat. Kovid jsme prodělali a stále máme obrané látky.
Předchozí