Když chtěl poprvé syn oslavu a já nechtěla děti u nás doma na dobu delší než nutnou, tak jsem jim předem udělala hru po naší obci, šly po zprávách za pokladem a byly tím pádem dostatečně dlouho venku. Poklad byl dort a miniřízečky u nás doma, to snědly, nechaly si nabalit výslužku a šly :D
Sice byla práce s tím obcházením okolí a cpaním zpráv do dutin zábradlí, ale zas potom jsem měla oslavový klid a syn byl nadšený, že bylo něco, co ještě nikdo neměl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.