Přidat odpověď
77krasko, a proč by majitelé a šéfové dávali prachy ovečkám, když si ty prachy můžou roztočit sami? Banka LB padla, protože byla rozkradená. Já ovšem nemluvím o velké firmě, mluvím o malé. Jo, pokud má zahraničního vlastníka, tak pardon, ale on jako vlastník si může dělat, co chce. Že dává lidem malé platy? Tak si najdi jinou práci! Myslíš, že jsem ve věku cca 45+ nenarazila na to, že najít jinou práci bylo prakticky nemožné? Jo, narazila. Proto jsem musela držet hubu a krok, ale přesto jsem neustále poslouchala výhrůžky výpovědí. Nevyhodili mě jen proto, že by tu práci neměl kdo dělat. Dalšího člověka, co by neměl problémy při práci s textem jsme hledali dobře 10 let. Marně. Číst výplody absolventů VŠ bylo neskutečné utrpení. Když nás pak rozpustili a poslali na živnosťáky, myslíš, že to bylo jednoduché? Taky jsem měla strach, protože skončit můžeš jako zaměstnanec i na ŽL. Navíc jsem měla pár let do důchodu. Naštěstí firma pochopila, že nemá smysl stále zaučovat nové a nové, že je jednodušší nechat si starší a zaučené. Dneska máme vztahy vcelku korektní. Jenže už jsem důchodce, brala bych do podstatně dřív.
Předchozí