To s tím očkováním dětí proti vůli rodičů mi připadá až zrůdné - to se jako rodiče mají s dětmi soudit?!
To se mi snad jen zdá...
My o těch tématech doma diskutujeme, o argumentech pro a proti očkování, synové si i sami vyhledávají informace. Ale dokážu si představit, že když se ve třídě všichni očkují, tak se třeba dá strhnout i ten poslední, co ještě nebyl... a to mi přijde hodně špatně.
Jelikož ty případné následky nikdo nezná. Zejména u mRNA vakcín. Náš známý lékař před tímto důrazně varuje a všem doporučuje vyčkat alespoň do r.2023, to totiž skončí to zkušební období vakcín a snad už bude víc poznatků.
Jediné které by očkoval hned, jsou senioři. Tam je rizika těžkého průběhu a úmrtí značně zvýšené, a případné dlouhdobé následky se tak nemusí řešit (i když to zní blbě)...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.