promiň Libik, ale myslím, že uvažuješ zcestně, jako za " starých dobrých časů " - tzn. " je to tvoje chyba, najdi si normálního jednatele, normálního, chlapa, normálního náhodného známé, jinak se dočkáš trestu ve vězení nebo znásilnění..."
jakože radíš, pokud jsou v tvém okolí debilní zaměstnavatelé, známí, znásilňovači, podvodníci, kreténi ... najdi si nějaký lepší a ty , kteří existují v "postaru" blbém způsobu" nech být. nekritizuj ty, kteří jsou blbí zaměstnavatelé, partneři, kámoši, sexuální predátoři když je ti 6 let, najdi si jiné příbuzné, radši se rozhlédni, jestli někde neuvidíš bílou vránu - toho sám od sebe lepšího a idealističtějšího "
nevím, asi máš zkušenost, že takhle zlepšení blbé siutace funguje. Já ji nemám. a to jsem blbka naivní intelektuálka ( kteří asi podle tebe neexistují, ale přece jsou , tedy aspoň já jedna
) ale takhle si myslím, že se nikam neposuneme. Tvůj způsob nechat věci být, tak jak jsou, tradičně , se ani mě, naivní intošce neosvědčil. tedy nic se za deset, či dvacet let nezměnilo samo od sebe. Tak mi to připadá jako slepá cesta. Tobě možná ne. ale možná jde o věci, které tobě, v tvé životní situtaci, nevadí a připadají ti ok a vyřešené ( jsem tu dnes otevřená protože jsme se s šéfem při řešení složitých situací picli :- a top mi umožňuje psát to, co si myslím
.