Yuky, mám to velmi podobně. Hlavně s tím, že někoho popovezu nebo pustím k pokladně před sebe. V práci zase ochotně poradím a pomohu. Obvolám a zařídím i když to zrovna není to co mám napsané v popisu práce. Pracuji ve veliké firmě, máme velice specifické názvosloví. Jsem tam 5 let a teprve teď občas mám pocit, že už to tam znám a vím, co která zkratka znamená. Ale začátky pro mne byly náročné a zjistila jsem, že lidé se kterými pracuji často také nevědí co znamená která zkratka nebo "tohle já nedělám. Nevim!" Já taky často nevím, ale nebojím se zeptat a přetlumočit to někomu, kdo je služebně mladší např..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.