| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Plány nemám, možná je to chyba, pokud se nepletu, do důchodu půjdu za 4 roky.
Dokud mi bude trochu sloužit zdraví, život moc nezměním. A když si mě nechají v práci, asi budu fungovat, ale zkrátím úvazek, to zaměstnavateli nebude dělat problémy. A až pracovat nebudu, snad mi finance a zdraví dovolí nejen došourat se někam na malou procházku případně do kavárny a taky číst vše, co plánuju a ještě jsem to nestihla, ale i někam občas vyjet. Alespoň po ČR a nejbližím okolí.
Na péči potomka moc nespoléhám, to spíš potomek jednou bude chtít abych fungovala jako babička. Jsem realista.

Nemám plán, nevím co bude a opravdu asi má smysl řešit hlavně dnešek. To ale neznamená, že by se člověk měl nechat budoucností úplně zaskočit, nastat může ledacos a na s něčím se může a musí počítat, na něco se dá připravit, jenže nikdy ne na všechno.
Co se dá udělat, pokusit zajistit alespoň nějakou rezervu a komu se to podaří i příjem nezávislý na důchodu vypláceném od státu. Myslím, že jinak hrozí, že hlavně ti mladší budou jednou v důchodu živořit nebo budou závislí na potomcích. A je mi jasné, že zdaleka ne všichni se zabezpečit můžou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.