A co očekávání společnosti? ...jak se někdo stane uklízečem? A není uklízeč jako uklízeč. Když je někdo schopný, tak si i jako uklízeč umí vydobít lepší pozici a má nějakou zodpovědnost a třeba lepší ohodnocení.
Co by pak byla pro lidi motivace jen nepřežívat?
Jako je právní, který bydlí vedle mě v činžáku. Dělá v korporátu a ve 4h je doma. Má o jedno auto víc než já, ale na dovolenou vyrazí s námi do kempu do Třeboně a je spokojený.
Na druhou stranu můj bratranec je právní, který se neustále vzdělává, studuje stohy a stohy materiálu, nikdy snad nemá volno... .Já jeho rodině ty prachy snad i přeju, jejich život bych žít nechtěla. A až bude v důchodu bude mít prachy a konečně si je užije, jestli to s ním do té doby nešvihne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.