Přidat odpověď
Ale tak je to fakt prezentováno už od začátku, že to chrání hlavně proti vážnému průběhu. Ostatně stejné informace mi poskytla i má lékařka.... Já to teda nějak extra nesleduju, neboť se musím přiznat, že mám covidu už plné zuby, ale nakažení po očkování není zase tak vzácné, aby mohlo být přehlédnuto. Nehledě na to, že nikdo nesleduje, jestli naočkovaní opravdu protilátky mají a nemohou tutíž nemoc chytit nebo i dále přenášet... Nebo se mýlím?
Ad očkování dětí a jejich informovanost..., nikomu nic neberu a ani nikoho neodsuzuji, ale celá ta věc mi připomíná dobu před 25ti lety, když jsem se svým lékařem řešila antikoncepci. Taky jsem jím byla informována a poučena.. hlavně výhody mě samozřejmě zajímaly, kdo by se v dospívání trápil nějakými starostmi...ovšem kdybych věděla, co to se mnou později udělá mé rozhodnutí by bylo úplně jiné...obdivuji proto všechny rodiče, co prohlašují, že jejich náctilété děti v tomto mají jasno. Nevím, možná jsem byla zaostalá a mé děti nejsou normálni, když se zajímají ve svém věku o běžné dívčí věci a nestudují po nocích informace o covidu, ale nemyslím si, že by náctiletí byli schopni odhadnout dopady a následky tohoto svého rozhodnutí ať je jakékoliv..
Předchozí