| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem tu několik měsíců nebyla...a koukám, o nic jsem nepřišla....za sebe můžu říct, že tvá hloupost, Vaiteo, nezná mezí.
Ne, nejsem žádná Jana, nová ani stará ani žlutá či tečkovaná - jmenuji se Petra, a tady jsem myslím od počátku jako Pampela. Za své názory se nestydím, jen nehodlám číst pořád dokola to samé od stejných lidí....posun dopředu není žádný, je to jak v hospodě ve 4. cenové....a tak jsem sem prostě přestala chodit.
Už mě to fakt nebavilo, asi jako mnoho dalších co se postupně vzdálili...

Co se týká tématu, vidíš, ty se rozhodně nepřihlašuj do té výzvy, tvoje mimosmyslové vnímání není nic moc ~k~, když jsi schopná takových myšlenkových závěrů...asi soudíš podle sebe, nevím.
Taky nevím, kdo normální by šel do takové "lákavé" nabídky klubu Sisyfos a proč. Možná fakt nějaký egoista, co si chce něco dokázat, uspět ale nemůže. Chybovosti 1:1000 se dopustí i stroj, ne? A proč by vůbec někdo chtěl "poznávat", kdo je očkovaný?
Navíc mám pocit, že je to trochu návnada, protože jsou vakcíny v experimentálním módu, někdo přece vakcínu nedostane, dostane placebo...a kdo přesně ví, kdo co dostal, Sisyfovci, nebo kdo to bude kontrolovat?
Je zvláštní, jak toto někdo vůbec sleduje, kde k těmto informacím kolem Sisyfovců přijde a proč se tím zabývá.

A - já teda nevím...kolik je kolem očkování humbuku, ať se očkuje, kdo chce a kdo věří, že ho vakcína ochrání A ŽE JE DOSTATEČNĚ PROVĚŘENÁ A BEZPEČNÁ.
Já mám třeba názor jiný...ani jedna z nich není plně prověřená, protože tam chybí minimálně čas...jsou ve třetím stádiu testování - u sbírání vedlejších účinků, a budou až do roku 2023, to je ještě dva roky. Čas se koupit nedá. Víme možná dost, a to o okamžitých nebo krátkodobých vedlejších účincích...ale nevíme takřka nic o těch dlouhodobých, jak se bude dále chovat imunitní systém toho kterého člověka. Chybí pochopitelně data a zkušenosti.
Navíc vůbec nechápu, jak někdo normální může povolit očkovat mladistvé a děti...a jak dokonce u dětí 16+ není potřeba souhlas rodičů, když si dítěte bez nich jinak ani neuprdne. Věřím, že si s tím Vaše inteligence, milá Vaiteo, hlavu neláme...ale to je každého věc.

Ale žádám tě znovu, přestaň se do mě navážet a kvokat mě jako největší drbna...to se fakt s inteligencí...a už vůbec ne s moudrostí, nesnoubí ~;)..a ty si na své vážnosti, inteligenci a studovanosti tak moc zakládáš...ty jedna neegoistická drbno! ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.