Ahoj, už několik měsíců mě trápí fascikulace na chodidlech a lýtkách, jsou to takový jakoby červíci ... Co mě ale velice rozrušuje je taková fibrilace často jednoho nervu, chvění nervu, vnitřní uvnitř lýtka nebo i jinde zřídka na druhy noze u kolene. Může tohle znamenat ALS? Mám strach . Cítím se občas unavená na svaly jakože se mi nic nechce, slabost, ale hýbu vším normálně. Děkuju za radu Na jaké vyšetření se dát , a jestli je to příznak ALS?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.