Já jsem 14 dní po první dávce Moderny a zatím nic...akorát dva dny mě bolela ruka, ale nic hrozného... Manžel byl po obou dávkách Pfizeru asi dva dny hodně unavený a bolela ho ruka...Moje mamka po první dávce Moderny taky jen bolest ruky, jinak nic, po druhé dávce totéž. Kamarádka druhý den po druhé dávce únava a trochu teplota... Manželovi rodiče mají Pfizer a u obou dávek jen bolest ruky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.