Já se zas smířila s tím, že odpalované těsto se mi prostě nepovede. Už to ani nezkouším Jinak taky si myslím, že je to teplotou, na 160-170 peču jedině sušenky, buchty začínám na 180 a horkovzduch. Vychladnout nechávám v otevřené troubě nebo na ní, podle místa, vliv to na nic nemá. Mazlavý vnitřek buchty mívám tehdy, když to přeženu s tekutinou, recepty se řídím jen orientačně
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.