Asi jsi se přihlásila pozdě. Když jsem registrovala mámu, tak jsem se dozvěděla, že u nás posílají o nějaké procento víc PINů, než je volných míst. A když jsem teď registrovala kluka, sedla jsem k tomu hned po přijetí SMSky a termíny mi doslova mizely pod rukama. Než jsem se stihla rozhodnout, který den mi vyhovuje víc, tak prakticky celý den zmizel a i čas jsem musela vybrat jiný, protože než jsem ho odklikla, tak už byl taky obsazený. Ony ty děti mají míň termínů, než dospělí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.