Muumi, registrovala jsem očkování pro celou naši rodinu včetně bABIČEK, tetiček apod a zažila jsem zajímavější kombinace. Tohle mi tam občas svítilo také, ale vždy nějak dočasně. Pro mě byl největší problém pochopit, že když zruším registraci a udělám jinou, přijde mi podruhé pin2, tak ho nemůžu uplatnit dokud opravdu nesmažu ten původní termín (nenapadlo mě, že když zruším registraci, visí jim tam stále ten můj vybraný termín). Řešila bych to asi nejdříve s těmi na 1221 a pak případně v tom očkovacím centru. Když uáž máš pin2 tak ti mohou pomoci i tam
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.