| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Čau holky,

Daggy, zkus napsat mejlík Andrejce, co se tu krátce ukázala. Rodila KP císařem v Kyjově, určitě ti napíše podrobnosti. Jen odhaduji, že by mělo být v Kyjově vše rekonstruované, nevím to s určitostí.
Podlahové topení v koupelně bych si taky moc přála, uvidíme, jaké bude finální rozhodnutí. Teď jsem byla okukovat ve městě nějaké koupelnové obklady, ale synátor tam s jásotem pobíhal, takže jsem si to moc neužila. Představuju si něco bílého, na omak hlaďoučkého s případným reliéfem, oživené nějakým opravdu hezkým páskem či velmi jemnou mozaikou. Zatím mi nic moc nepadlo do oka.
Nasadila jsi mi brouka do hlavy s polohou tvých dětí. Zatím mám pravda hodně času, ale docela bych ráda věděla, jakou že to polohu prcek zaujímá, když mi systematicky okopává močový měchýř a v levém podžebří tlačí něčím hodně tvrdým. Mám dojem, že minule to bylo podobné a poloha byla naprosto OK, ale přeci jen... neumím si to sama dost dobře vyhmatat, v práci ultrazvuk nemáme, tak budu muset vyčkat ještě pár týdnů na kontrolu.

Glukózový test: v r. 2002 mi jej dělali kvůli rodinné anamnéze (dědeček diabetik), teďka už na něj půjdu automaticky. Vyloženě povinný asi není, ale v současné době je doporučený všem těhotným myslím od 24 let nahoru a to já už hodně dlouho jsem... Ale jestli bude proveden či ne vždycky záleží na dr. a jeho názorech. Tedy řekla bych že je to zhruba opačně než píše Lenny. Před časem o tom psali dokonce v úterní Rovnosti - ryze to odborném tisku..... :-)

Šárko, byla jsi prý viděna na plavání, je to pravda, nebo došlo k mýlce?

D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.