| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla jsem 20 let dobrou kamarádku. Teda aspoň jsem si to myslela.
Můj muž musel v rámci svého zaměstnání zasáhnout do života jejího dospělého syna. Ten má jiné příjmení než matka a můj muž ho nikdy neviděl, takže netušil, že k sobě patří. I když ani kdyby to věděl, nic by to na situaci nezměnilo.
Toto je však za vinu dáváno mně. Kamarádka neuznává ani jedinou chybu v činnosti svého syna. Nechce ničemu špatnému uvěřit.
Hned po "incidentu" mi zavolala, aby na mě řvala do telefonu, jak jsme jí ublížili a synovi zničili život. Že si maže mé číslo a už nikdy mě nechce vidět. Druhý den večer mi před domem "obešla klíčem" nové auto. Že to byla ona vím, protože byla přistižena sousedkou.
Pořád jsem ji omlouvala, že její dítě a emoce...je horká hlava.
Od tohoto uplynulo půl roku. Dnes jsem se rozhodla za ní zajít do jejího obchůdku a pozvat ji na kávu a o všem si s odstupem času promluvit. Už když jsem vešla do dveří, její kolegyně ji volala "máš tu kamarádku". Přišla, podívala se na mě spatra a pronesla "tu paní já neznám".
Mrzí to. Mrzí to hodně.
Taky jste někdy úplně debilním způsobem přišli o kamarádku?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.