Hlasuju pro ALDI a event. par veci z Lidlu.
ALDI sice nemaji skoro zadnej vyber, maji proste jeden druh ale zato velmi slusne kvality a minimalni cenu - levnejsi nez lidl.
Konkretne (po nekolikate
) doporucuju cokoladu znacky Moser Roth (horka 75% ma treba jedny z nejlepsich testu, Milka apod jsou proti ni hnuj a stoji 125g asi 1,09€), tu horkou s liskovyma oriskama musim vozit do Cech po kilech!
A cenove je to 😍...
I ty tady casto zminovany Haribo atd jsou prave tam nejlevnejsi. Moje deti to tedy neji ale v Lidlu maji gumovy medvidky od Katjes, ktery dite miluje a cenove jsou tam za pusinku.
V ALDI kupuju taky na vzduchu susenou Parmasunku od Cucina, maji jeden druh bez konzervantu - jen veprovy maso a morska sul, tak tu, 100g za 2,99€.
Plus takovy klasicky veci na peceni od znamych firem, v jinych obchodech jsou uplne ty samy veci o hodne drazsi - napr. holandsky kakao a pudinky.
Kilovky italskyho znackovyho zrnkovaho kafe, ca 10-12 €.
Parmezan.
Uzenej i neuzenej parenicovej syr Scamorza - je nove v sortimentu a moc dobrej - taky original italskej od Cucina.
Jo a nase chlapsky navstevy z Cech jsou nadseny z ruznych rumu a whisky apod.
Jak kvalitou tak cenove.
Pred lety mi jeden insider osvetlil, ktery znamy a normalne priserne drahy alkoholovy firmy produkuji i pro Aldi, jen tedy ne pod svym jmenem....