Taky me stvou ceny v restauracich. Tech duvodu je vic. Treba kvalita a chut.
Chapu, ze to nekdo musel koupit, privezt, uvarit, naservirovat, umyt nadobi, vybavit restauraci. Sama ze tim castecne zabyvam i pracovne. Jako studentka jsem si privydelavala v zahranicni restauraci velmi vysoke urovne.
Ale proc to neni dobry? Proc se obsluha neusmiva? Proc vubec netusi, jak to jidlo ma chutnat? Proc nezna zakladni suroviny?
A proc v zahranici bezne sezenu lepe pripraveny obed v restauraci za min nez u nas?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.