Tak já taky jídlo nevozím asi nikdy nikam. Občas beru flašku ledové vody, ale většinou ani to ne a jídlo a pití kupuju cestou, ať je jakkoliv krátká nebo dlouhá. Mám to jako součást odpočinku na výletě, že se tímhle nezabývám. Ale zase šetřím v jídle na jiných věcech. V rámci běžných nákupů se třeba snažím kupovat to jídlo, co je v nějaké akci nebo je sezónní nebo nějak jinak výhodné v rámci poměru cena výkon a velkou spoustu věcí si odpustím. On člověk tak nějak nemůže mít všechno a není o vůbec tom, že by mi bezprostředně chybělo těch pár set, co bych utratila navíc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.