Monty,
no a právě proto, že má člověk prostě jen hlad a na benzince či v přilehlé jídelně nečeká vysokou gastronomii, může si v klidu dát něco dobrého, co si veze z domu.
Jenže pro tebe je prostě jídlo z domu něčím zteplalým, olezlým a podezřelým. Nedivím se, mám to podobně, sestra na benzínce na kafe staví ráda, teď jsme třeba jezdily asi 80 km pravidelně z nemocnice a na jedné benzínce jsme si pravidelně dávaly buchtičky s krémem nebo tak, prostě proto, že nám chutnají a věděly jsme, že se nám nebude chtít vařit.
Na druhé straně mám přátele, kteří na autobusové výlety vozili tak dobré svačiny, že se nějaká jídelna mohla jít zahrabat - ovocné salátky v chladící tašce, buchtičky a tak, zapečené toasty. Normálně jsem jim záviděla, tu schopnost udělat fakt dobrou sváču nemám, ale někdo holt ano, a proč by jí pak nedal přednost, že jo.