Romano, AD začnou zabírat za tři až šest týdnů a je to strašně nenápadné. Není to tak, že si vezmeš párkrát penicilin a je po angíne. Já si uvědomila, že je mi vlastně dobře až po několika měsících. A to jsem je brala na deprese. Pokud máš třeba úzkosti, tak nejdřív by ti to mělo zabrat na úzkosti a teprve potom by se ti měl postupně uklidnit i ten žlučník. Rozhodně si nepředstavuje, že spolknes zoloft a žlučník přestane bolet. AD nejsou na bolest žlučníku, ale na bolest duše. Až přestane bolet duše, přestane i žlučník. Časem. Je to běh na dlouhou trať.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.