Na úvod, mám roční dceru, ale jsem štíhlá, mám větší zadek, ale vypracovaný z fitness, kulatý, bez celulitidy.. Před dcerou jsem na koupaliště chodila v tangách normálně, tenhle rok jsem s ní byla 2x na brouzdališti a manžel mi to k mém překvapení vytkl. Že prý jsem mamina a že už se to nehodí.. Tak by mě zajímal Váš názor. Bylo by vám nepříjemné potkat takovou maminu na brouzdališti? Vadilo by Vám to nějak?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.