Právě, na sportu mě baví to člověčenství a krásné lidské příběhy a charaktery. Střelci suproví - poslouchala jsem střílení v rádiu, Kosteleckému jsem fandila už na jeho první zlaté olympiádě - to byl příběh o psychické přípravě, teď to byl příběh o kamarádství. Holky tenistky taky krásný příběh. Na sportu obdivuju ani ne tak ten výsledek, jako tu cestu k němu. Doporučuju sport sledovat i kvůli tomuhle, je to inspirativní a nabíjející. Sportovci často mají co říci, ukázat a nabídnout. Jako všichni skromní, pracovití a šikovní lidé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.