vnímám to jako MOnty - ano, doma jsem jedla (většinou) a spala a prala prádlo - ale ten můj "život" se odehrával venku.
Moje děti (16 a 17) včera byli celý večer (v dešti) na pouti s partou... netušila jsem, jak moc budu šťastná, že moje děti "můžou" a dokážou jít s partou na banální pouť... a vidím, jak moc jim tyhle věci chyběly (napřed lockdown, pak stěhování, zima...). A to je jeden kousek Sheldon, introvert, kterému vadí hluk (musel se jít "vydýchat" mimo zvuky a barvy světla s porcí hranolek).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.