Polévku. Mrkev (třeba z jednoho svazku), brambor, cibule, sůl, římský kmín, kousek zázvoru. Uvařit, rozmixovat se studeným máslem, případně strouzkem česneku. Dá se doplnit koriandrem, petrželkou, klidně masoxem, ale třeba i kouskem cukety, to dodá konzistenci.
Jinak mrkev vydrží. A když si ji nakrájíte třeba na špalíčky, můžete ji chroupat jen tak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.