Přidat odpověď
No, nechtěla bych příliš velkou kuchyň, takže si neumím úplně představit, jak bych se na takovouhle cenu dostala:) Možná spotřebiči, no, tam bych prostor ještě viděla, i když ani ty drahé obvykle nepřesahují cca 30 000 za kus.
Přijde mi, že kuchyně nadměrně vyhřezávají do všech prostor. Kuchyně je prostě sice nablejskaná a vyparáděná, ale pořád prostě pracovní dílna, a nechci žít pořád převážně v dílně :) Myslím, že to už nebude moc dlouho trvat a tenhle trend extrémní dominance kuchyní v domácnostech začne zase mizet. Začal cca koncem 90. let, takže myslím, že začne mizet nejpozději v době, kdy se děti lidí s obřími kuchyněmi začnou ve svých definitivních domácnostech pořádně vymezovat proti demodé velkokuchyním svých rodičů :) Už to ostatně trochu prosvítá v různých minimalistických trendech a rozmachu multifunkčních spotřebičů s malými nároky na prostor.
Kamenný obklad bych sama domů spíše nechtěla, moc se mi to nelíbí, s výjimkou mramoru a dolomitu to pro mě pocitově moc zatěžuje a uzemňuje prostor, ale věřím, že jsou prostory, kde to vypadá velmi dobře. A věřím, že ten může cenu dost navýšit.
Předchozí