Mio, Ale tady nejde o zachranu bezprizorni kocky v parku. Tahle kocka ma panicka a panicku, co ji vedome nechali zabreznout a vrhnout kotata, co za par tydnu budou prodavat. A tihle panicci si ale taky chteji jeste (znova) zaletet na dovolenou bez ohledu na svou kocku.
On mi zavolal, moje dite ten rozhovor slyselo a nadsenim skakalo, tak jsem rekla ano. A hned se ptala tady ohledne krmeni. Po par minutach se mi to ale v hlave rozlezelo a utridilo a zavolala jsem mu hned zpet, ze to delat nebudu. Ja s tim mam spolecnyho jen tech par minut, kdy jsem se nechala spontanne prevalcovat a rekla ano. A to jsem po chvilce premysleni zrevidovala. Ja se fakt tady necitim odpovedna za nic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.