jeste bych dodala, ze v pripade sikany ve skole se doporucuje nechat jednat skolu. Pokud jedna rodic, casto se vice pokazi vztahy. Ale moje zkusenost (zacinajici sikana v prvni tride) byla takova, ze jsem okamzite kontaktovala maminku druhe holcicky (znaly jsme se). Situaci jsme rozebrali, vztahy pak tedy dost ochladly, ale sikana skoncila. Dceri se neskutecne ulevilo, byla v pasti a nevedela, jak z ni. Pani ucitelku jsem informovala. Ona zrovna byla typ, ze by nevyresila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.